​Гамизов: Европейски съдебен протекторат в България спасява корумпираната Темида

Съдебната система да се изчисти от български прокурори и съдии за определен период

Волен Сидеров искал да изгоним френския посланик, защото каза истината за корумпираната ни до геноцид съдебна система. Аз пък искам да изгоним Волен Сидеров в Москва при господарите му! Този призив отправи чрез социалната мрежа енергийният експерт и лидер на Гражданска лига на България Стефан Гамизов.

Той обаче е категоричен, че не само на Волен Сидеров трябва да му купим еднопосочен билет за Москва, но и на членовете на Висшия съдебен съвет (ВСС). Те заедно с редовите магистрати ще посрещнат празниците с бонус върху основната заплата в размер на 34.28%, стана ясно вчера.

Мисля, че вместо да се отвращаваме от такива новини е време за "европейски съдебен протекторат" в България. Очевидно трябва да приемем фактите, че за доброто на България и българите, в българската съдебна система за някакъв период от време трябва да не работят български съдии и прокурори. Това не е нещо необичайно за напълно разрушени общества, предлага Гамизов, като гаранция срещу разбитата правосъдна система, ползваща се с най-ниското доверие на обществото.