Мая Манолова: Кой казва, че има разцепление в БСП...!

Аз съм последния човек, който ще отиде в друга формация, БСП за мен е кауза

В БСП няма сформиране на кръгове и в партията няма разцепление. Аз съм последния човек, който ще тръгне да цепи БСП. Това увери пред медиите в парламента Мая Манолова.

Повод за коментара на червената фурия бяха появили се информации, че около нея се оформя някакво движение, което по този начин ще се официализира като вътрешнопартийна опозиция.

Ако процесите, които се случват и крайно не ме удовлетворяват, единственото, което бих си позволила да направя е да изляза от партията, заяви Манолова и допълни, че държи изключително много на БСП, както и всички останали:

Аз съм последния човек, който ще отиде в друга формация, да прави друга формация или да работи срещу БСП. За мен това е кауза, подчерта дебело депутатката.

По думите й, в момента в БСП правят анализи на резултатите от изборите и какво трябва да се промени. Освен това, БСП била демократична партия и затова било нормално с тайно гласуване да се избират хората, които да са председатели, заместници или членове в комисиите на НС.

Крайно време е БСП да се върне към демократичните процедури и всички позиции да става чрез тайно гласуване в парламентарната група. Винаги е по-добре, когато това става с тайно гласуване, каза още червената депутатка.