​Каракачанов обяви: Колебанието е преодоляно, казваме решението във вторник

Партията на Корман Исмаилов не може и не трябва да дава хора за високи управленски позиции, тя е свързана с Турция и това е категоричното ни мнение, каза лидерът на ВМРО

Въпросът ще продължи ли подкрепата на Патриотичния фронт за правителството на Бойко Борисов остава за следващата седмица, стана ясно от телефонен разговор на Красимир Каракачанов с bTV. Той съобщи, че до вторник ще имат мнението на всички партии в коалицията и ще обявят резултата.

„Подкрепихме правителството на Бойко Борисов на принципна основа, не сме се борили за министри и областни управители, но беше редно да се съобразят с нашите разбирания”, уточни Каракачанов.

Според него, ако при назначаването на заместник-министър на отбраната имаше колебания дали да се оттегли подкрепата за кабинета, след назначението на областния управител на София това вече е преодоляно.

„Партията на Корман Исмаилов не може и не трябва да дава хора за високи управленски позиции, тя е свързана с Турция и това е категоричното ни мнение”, каза още лидерът на ВМРО.