Пишман патриотът Бареков блокира границата с Турция - мобилизира вота за ДПС

Симпатизанти на „България без цензура" блокираха границата с Турция точно в 8 часа при ГКПП „Капитан Андреево".

Целта на акцията, която ще продължи до 6 октомври, е пресичане на изборния туризъм преди и по време на парламентарните избори на 5 октомври, съобщава Bnews. Начело на барикадата стои лидерът на партията Николай Бареков, както и водачи на листи на "България без цензура". Пишман патриотът, облечен в тениска с лика на Васил Левски, а симпатизантите на партията му - с  тениски, на които пише „Не искам турско робство", „Блокада и борба", развяват българският байрак. Огромни трансперанти, с надписи: „Не искам Ердоган-Местан да е български султан!" и „България на българите", опасват от край до край гранично-пропускателния пункт. 

Правейки се на голям патриот, ГМО-политикът Бареков се опитва да спре изборния туризъм, но реално с тази своя акция няма да постигне нищо друго, освен да мобилизира електората на ДПС, което естествено ще подбори резултата на движението на предстоящите парламентарни избори.

В района на ГКПП" Капитан Андреево" ББЦ вече е разпънала няколко големи палатки, в които  младежите ще лагеруват. За сигурността в района има засилено полицейско присъствие.