Лиляна Павлова: Ние знаем кой може да носи отговорност - Бойко Борисов

При нас не стои въпросът „Кой?” Ние знаем кой може да носи отговорност, за да вървим напред – това е лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. Това заяви водачът на варненската листа на партията Лиляна Павлова при представянето на кандидатите за народни представители и управленската програма на ГЕРБ във Вълчи дол.

„Знаем, можем и искаме да направим България по-добро място за живеене, но затова ни е нужна Вашата подкрепа”, заяви Павлова в обръщението си към жителите на общината. „За разлика от БСП ние няма да вдигаме данъците. Смятаме, че с по-ниските данъци ще дадем възможност на икономиката да заработи. От стабилната икономика зависи и актуализацията на пенсиите”, обясни икономическата логика Павлова. По думите й „за да се изградят канализация и водопроводи, Европа трябва да ни освободи парите, които спря заради некадърното управление на предишните управляващи”.

„В земеделието трябва има баланс”, категорична бе Павлова и обясни, че ГЕРБ предвижда смяна на подхода в тази сфера. „Вече ще има достатъчно средства за животновъдство, за пчелари, за зеленчукопроизводство, защото субсидиите ще се предоставят за произведена продукция, а не на декар например, както е сега, обясни водачът на варненската листа. Павлова уточни, че младите фермери, които искат да се занимават със земеделие и са до 40 години ще имат допълнителни възможности за финансиране по линия на мярката за тяхното подпомагане.

„Ниската избирателна активност дава шанс на малки партийки да взимат субсидии, без реално да помагат на избирателите си. Затова гласувайте на 5 октомври”, призова в заключение Лиляна Павлова.