Дръж се землю! Бареков ще съди цялото ДПС барабар с Местан

ББЦ като творение на ДПС директно зае мястото на Атака. И сега ни прожектира сериал,  който сме гледали много пъти преди . ДПС и ББЦ взаимно се нападат за да си втвърдяват и мотивират електората, но този път дори чрез заплахи за съд!

Председателят на "България без цензура" Николай Бареков обяви, че ще даде под съд цялата политическа партия ДПС, заради атаки срещу него. "Само за седмица бях наречен фашист от Бахри Юмер, а сега аз и моите колеги, с които искахме да затворим турската граница, бяхме наречени болни мозъци от Лютви Местан, каза Бареков, цитиран от пресцентъра си.

"Ще дам цялото ДПС под съд, в това число Местан и Юмер. Атаките срещу мен дойдоха от няколко страни. За първи път ще подам иск срещу цяла политическа партия", добави той.

Вчера лидерът на ДПС обяви на митинг "Друг един болен мозък отвори границата, но не за да пътуваме свободно, а за да прогони стотици хиляди наши братя и сестри. Сега, днес други болни мозъци щели да затворят границата, за да им попречат да дойдат при нас, знаете ли защо, защото ги е шубе".

"Ще заведа дело срещу Бахри Юмер, който ме нарече фашист. Питам - откога българските националисти и патриоти биват наричани фашисти. А що се отнася до сравнението, което Местан е направил за мен и Тодор Живков, мога да кажа, че и други го правят по градчетата и селата на България, които посещавам! Хората искат да се знае кой носи отговорност за разрушената държава. Това, което Тодор Живков остави и построи, на такива като Местан, Борисов, Костов и Станишев им трябваха 25 години да го окрадат".

"Как е възможно в една европейска държава, български политик да бъде обиждан по този начин? Местан трябва да се осъзнае, защото и той като мен е бил учител по литература. Не го ли е срам от това, че ДПС използва безпардонно гласовете на турците, които дори не знаят имената на хората, за които гласуват?", пита лидерът на "България без цензура".

"Ще разваля сметките на коалицията "Бостан"! Сега става ясно защо ДПС ме атакува непрекъснато чрез медиите и партиите на статуквото!", подчерта евродепутатът.

"30 години след Възродителния процес ДПС продължава да спекулира с политическа карта и да внася туркоезични избиратели с български паспорти, които гласуват едновременно за Ердоган и за Местан. Българският народ, а не ДПС дава властта, г-н Местан. Не бъдете толкова високомерен", коментира още Бареков.

Той обмисля да предложи законопроект в следващия парламент, който да забрани партиите на етническа основа, независимо дали са цигански, турски или български, които експлоатират избиратели, които нямат елементарни познания по български език. Задължително ще се въведе и образователен ценз за гласуване.