"Атака" повика Кобзон да опее предизборната й кампания

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров подари незабравима вечер на "унижените и ограбени" жители на Стара Загора с руски частушки. По покана на националист номер 1 пред многохилядната публика, спектакъл изнесе Академичният ансамбъл за песни и танци на Министерството на вътрешните работи на Русия, известен като Елисеевският оркестър с ръководител генерал-майор Виктор Елисеев, народният артист на СССР Йосиф Кобзон и народният певец Илия Луков. Руският певец пя и за евроизборите руски частушки, но резултатът беше плачевен за националистическата партия.

Дали има друга европейска държава, в която лидер на партия, която иска да влезе в парламента, ангажирайки вокален и танцов ансамбъл на Министерството на вътрешните работи на друга държава?

Хиляда старозагорци пяха незабравими руски песни с Кобзон и солистите на Ансамбъла, а темпераментните руски танцьори не оставиха равнодушни хората на площада. С появата на Илия Луков се изви кръшно българско хоро, пишат от пресцентъра на партията.
А националистът обеща пред публиката  да отвори заводи и фабрики, да се откриват предприятия, а не само игрални зали и бардаци. Искаме индустрия. Искаме държавата да се върне в икономиката.