Майки търсят помощ от Борисов за несполучлив брак

Майки масово се жалват от бившите си половинки на Бойко Борисов. Това става ясно от предложенията, които лидерът на ГЕРБ получи за промяна в управленската програма на партията. Жена от Плевен например е предложила на Генерала да има задължително осветляване на доходите на хората, защото сега работещите не посочвали реалните си заплати.
"Повечето имат договори на минимална работна заплата, а тя е от значение при изплащане на издръжката на детето", мотивира се жената. 

"Тази майка наистина има информация за реалните доходи на бащата на детето й, но по документи той се води на минимална работна заплата", обяснява за "Стандарт" водачът на листата на ГЕРБ в Плевен Цецка Цачева. Тя е поела ангажимент предложението да бъде добавено в програмата.
В понеделник бе крайният срок за изпращане на предложения, свързани с програмата на ГЕРБ. "Вече получих хиляди идеи и благодаря на всички, които се включиха. До няколко дни ще обявя и избраните. Със сигурност с моя екип ще се затрудним, защото наистина има много добри предложения", написа Бойко Борисов в социалната мрежа. А под коментара му се появиха още предложения. "Закриване на регионалните социални служби в страната и по-високи заплати за медицинските сестри", искат от Борисов симпатизанти. Сред останалите предложения има идеи за намаляване на минималната заплата и праговете на осигуряване за малките градове, така че бизнесът да може да премести работни места там