Експертката Поли Карастоянова изненадващо цъфна в листата на ПФ

Експертът по туризма Полина Карастоянова, която беше във вихъра на секс скандалите в НДСВ изненадващо цъфна като втора в листите на "Патриотичен фронт" в 23-и МИР София. Бившата стюардеса е от квотата на ГОРД. Тя се нарежда точно след съпредседателя на коалицията Валери Симеонов.

На трето място пък е Карлос Контрера - юрист и областен председател на ВМРО в столицата. Синът на Капка Георгиева - Димитър Стоянов, също е в столичната листа. Валери Симеонов подчерта, че в нея намират място и знакови лица, като един от най-добрите скулптори в България Александър Хайтов, син на великия писател Николай Хайтов, и проф. Боян Лалов.

В 24-и МИР водач е заместник-председателят на ВМРО и представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки. След него е организационният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов, също и д-р Султанка Петрова - председател на Националната женска организация на ВМРО. "Няма друг политически субект, в чиито листи да има политици и експерти, които да познават така добре проблемите на София", категоричен бе Джамбазки. В листата на 25-и МИР водач е Красимир Каракачанов. "Патриотичният фронт - НФСБ и ВМРО" ще открие официално предизборната си кампания в неделя в зала "България".