Бойко Борисов: Гласувате за Станишев и получавате разруха

Лидерът на ГЕРБ припомни, че по спрените европрограми няма да получим нито лев

„Една година струва на българите дълг от 8 милиарда лева и нищо не е построено”, каза Бойко Борисов в Сливница след откриването на нова спортна зала- Това предаде Фокус.

По думите на лидера на ГЕРБ когато втори път гласуваш за Станишев, за ДПС, за Атака, една година освен разруха нищо друго няма. „ Всичко е забавено, но все пак българите трябваше да си понесем един урок, спрени са всички еврофондове и сега няма да заварим нито един проект” , допълни Борисов.

Той заяви още, че няма нищо по-хубаво от европейската солидарност, тъй като преди броени часове в София са пуснати 126 нови автобуса – най-добрите за 2014 г. в света, които работят на метан, 100% екологично чисти, а българите не са дали 1 лев за тях. „Виждате какви неща се сътворяват с европейски пари. За три години и половина сме направили 43 километра метро, по времето на социализма – 4 километра. Ние можем да показваме направеното и да кажем на децата „хайде играйте си сега”. Ако ме изпитате за всяко населено място, ще ви кажа какво сме направили за тези 3 години”, каза още лидерът на ГЕРБ.