Сидеров обяснява какво е колониално робство с анадолски привкус

У нас работят предимно турски фирми. Те наемат само турско говорящи хора и така е в Търговище, Силистренско, Разград, Кърджали, каза лидерът на Атака

Сега сме под колониално робство с анадолски привкус, защото у нас работят предимно турски фирми. Турските фирми наемат само турско говорящи хора и така е в Търговище, Силистренско, Разград, Кърджали. „И ние непрекъснато се сърдим и ми задават въпроса, защо е така? Ами, защото спите дълбок сън, драги, мили сънародници“, каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров на среща с граждани на Кюстендил. Той "направи разбор" на купените от Бареков, ДПС, ГЕРБ гласове, както и предстоящия вот, който също бил застрашен от купуване на гласове, манипулиране и фалшифициране, според него. Само задължителното гласуване ще промени нещата, но то е заметено под килима от ГЕРБ, БСП и ДПС.

„Ето какви далавери всъщност вършат в парламента, и аз казах, че не мога да ги легитимирам, дори да присъствам, защото само с присъствието си утре някой ще каже, ми ти нали беше там. Не, нямаше ме там. Аз ходих да се срещам с хората. Не мога да присъствам, както и на консултациите при избрания с измама Плевнелиев, където се събраха ГЕРБ, БСП и ДПС и дори отиде и новият Жорж Ганчев - Бареков, без да има право на това, беше допуснат, каза още Сидеров.

Застанаха и се снимаха заедно и обявиха, представиха всъщност пред хората кой ще управлява, кой иска да управлява. Новата коалиция, ГЕРБ и ДПС, подкрепяна от Бареков, от СКАТ и ВМРО“, добави Сидеров.

Лидерът на "Атака" заяви, че Борисов е подготвил тези партии патерици, тъй като Реформаторският блок се разпада. Ясно е и какво ще бъде това управление, защото Борисов отдавна е обявил какво ни очаква – повишаване цената на тока, замразяване на пенсиите, още повече колониализъм, каза атакистът.

Сидеров коментира и оттегления от новия политик Бареков сигнал срещу Плевнелиев, защото президентът му е позволил да си направи снимка с него. Сидеров припомни, че "Атака" също е внесла сигнали срещу президента, но държи те да бъдат проверени. „Е, толкова му трябва на новия Жорж Ганчев - Никито Бареков, още известен като дудука, защото всички са виждали тези вълнуващи кадри, в които той изпълнява чалга парчето „Радка пиратка”. Този човек сега се явява алтернатива. Той иска да каже, че е алтернатива. Той купуваше гласове като бесен. Неговата партия беше най-големият купувач на гласове на тези избори, следвана от ДПС и от ГЕРБ. Сега тези същите идват на власт да управляват. Ние това ще го допуснем ли и какви ще сме, ако го допуснем?“, добави Сидеров.