​"Близнаците" Борисов и Миков слагат край на изтощителната битка

Астроложката Оксана ги описва общителни, гъвкави, способни да носят по няколко дини под една мишница, но и много импулсивни

Приказливата и комбинативна зодия Близнаци управлява лидерите на двете най-големи партии у нас - ГЕРБ и БСП. Парадокс в добавка е, че Бойко Борисов и Михаил Миков са родени през три дни. Новият началник на Столетницата е на 16 юни - 3 дни след конкурента си, който празнува на фаталния 13-и.

Двамата за малко да са и набори - 1959 и 1960-а са рождените им години. И това ако не е съвпадение, ахнаха астролози и нумеролози, открили приликите и разликите между Бойко Борисов и новоизбрания лидер на Столетницата.

Общителни, гъвкави, способни да носят по няколко дини под една мишница, но и много импулсивни. Такива са според популярната астроложка Оксана Станчева и двамата видни партийни началници. Най-важният извод от близостта, която им отреждат звездите, е, че и при най-тежкия спор юнските лидери ще намерят начин да се разберат и да намерят решение. Край на изтощителната и люта битка, която Близнакът Борисов водеше с Телеца Станишев, предрече пред „Всеки ден" Станчева.

Въпреки че се касае за лидери от враждуващи партии, те ще намерят начин да стигнат до консенсус, категорична е астро специалистката. Искрата на гнева обаче може да пламне лесно заради силните емоции, които владеят политиците от раждането им. При Миков планетата Меркурий е в Рак, а Луната - в Риби, което го прави крайно емоционален, даже повече от конкурента му.

Взривоопасна е и комбинацията при Бойко Борисов. И двамата трябва много да внимават емоциите да не заливат разума, предупреждават астролозите. Присъствието на знака Овен в хороскопа на Миков засилва лидерските му мераци. Той обаче ще пробва да се налага без агресия. Асцендентът Лъв в хороскопа на лидера на ГЕРБ пък го прави импулсивен, но и широко скроен, което е добра формула за разбирателство.

Това, от което и двамата трябва да се пазят, е обидчивостта, което идвало от зодия Рак в планетата Меркурий и при двамата. Трябва да овладеят емоциите и да не се поддават на крайните емоции да се засягат лесно