Нешка Робева: Бареков ли е най-голямата опасност за България?

Зашо никой не говори за Бойко Борисов, попита известната треньорка

„Бареков ли е най-голямата опасност за България? Защо никой не говори за Бойко Борисов” това попита Нешка Робева в ефира на Нова телевизия.

„Трябва да разговаряме за този, на когато, ако не дадат 121 депутати, ще отиде в опозиция. Не чух медиите да поискат един истински отчет за управлението на Борисов. Само слушам колко е авторитарен Бареков.” заяви тя.

Разглеждам го като млад човек, който да влезе в политиката, няма как да каза дали е „чист” политически продукт. Искам да попитам кой плащаше ПР-а на предишното правителство. Не искам да плащам затова Цветанов да се прави на големия борец с корупцията, беше категорична известната треньорка.

„Николай Бареков е притиснат. Според мен не е нужно в обществото да се разкриват такива тайни като тези от документите. Защо не питаме откъде са парите на всяка партия, защо питаме само за ББЦ.” попита Робева, която участваше активно в националната му кампания за среща с хората, финансирана от ТВ7.

Относно спорната личност Делян Пеевски, тя заяви, я е заплашвал два пъти, че ще я зарови в дупка. „Аз не желаех това да се раздухва. Какво толкова? Жива и здрава съм. Лично съм обвинявала майка му - Кръстева в седем точки затова как е източвала катализатора. Всичко се оказа вярно без една.”