​Ген. Аспарухов: Обвиненията на Бареков са фантазии, целта е наивници да повярват

България е обречена да бъде управлявана от коалиция

Борисов е бил премиер на България, затова за мен е неприемливо да се произнасят лековато такива страшни обвинения, каквито отправи Николай Бареков. Някои хора обичат такива фантазии. Не искам да съм адвокат на Бойко Борисов, но аз съм убеден, че това е абсурдно обвинение към един политически лидер. Това обяви в ефира на Би Ти Ви ген.Бриго Аспарухов, бивш шеф на разузнаването.

По думите трябва да има сериозни документи, за да се отправят такива обвинени, които да бъдат преценени от прокуратурата и следствието. Той обаче вярва, че това е поредния компромат, в който някои хора може и да повярват.

Спомнете си, че имаше един компромат и за Йордан Соколов като шеф на парламента, и за партийната книжка на Стефан Софиянски, както и за мен писаха, че аз съм в наркоканалите, припомни генералът.

На въпрос възможно ли ДПС и ГЕРБ или БСП и ГЕРБ да управляват заедно след изборите, той обясни, че всичко е възможно, ако политиците разберат правилно настроенията и щенията на българския народ. Той обаче е категоричен, че политиците трябва да седнат на една маса и да говорят за бъдещето на България.

България е обречена да се управлява от коалиция, но сега е най-важно да бъдат изработени приоритети за България, подчерта ген. Бриго Аспарухов.