Джип уби 4-ма на пътя

Още една жертва при катастрофа в района на село Тулово,

Четирима загинаха при катастрофа в района на град Сандански, съобщиха от ОД на МВР-Благоевград.

В 10:00 ч. на ПП1 Е-79 на километър 419 при ж.п. прелез в района на гр. Сандански е станало пътнотранспортно произшествие, при което на завой от пътното платно лек автомобил „Пасат”, движещ се в посока от гр. София към гр. Сандански, се завърта, навлиза в насрещното платно за движение, блъска се в джип „Мицубиши Паджеро”, движещ се в посока от гр. Сандански към гр. София и управляван от 45-годишен мъж от село Добри Лаки, община Сандански.

След това се блъска в еластична ограда и се преобръща извън пътното платно.

Вследствие на инцидента са загинали: Д.Т./28г./ от гр.Петрич, С.Т./25г./ от гр.Петрич, С.Ч./26г./ от с.Яворница и Т.Г./26г./ от с.Яворница, всички пътуващи в лекия автомобил „Пасат”.

Друга катастрофа в района на село Тулово, на пътя между Казанлък и Стара Загора, отне живота на шофьор.

Произшествието е станало около 1:30 часа тази нощ, информира БГНЕС. Ударили са се автомобил и тир с турска регистрация.

При сблъсъка леката кола се е подпалила. Водачът е загинал в пламъците. Шофьорът на турския камион е с наранявания по главата и охлузвания по тялото. Настанен в старозагорската болница без опасност за живота.

При удара тирът се завъртял и е препречил пътя. Обходният маршрут е Казанлък-Мъглиж-Тулово-Стара Загора.

25 души са били ранени в 19 тежки пътни инцидента през изминалото денонощие, съобщиха от Съюза на българските автомобилисти.

Вчера, на Разпети петък имаше две верижни катастрофи на АМ "Тракия".

15-годишно момиче загина, а осем души са ранени при тежка катастрофа край Враца. Малко преди 18:00 ч. в четвъртък два автомобила са се сблъскали челно на пътя за Оряхово.

Двама младежи пострадаха при тежката катастрофа край град Якоруда онзи ден. Лек автомобил се вряза в камион на около километър след град Якоруда в посока гара Белица на пътя Велинград-Якоруда-Разлог.