​Малък Тошко: Парламентът е цирк, между Бойко и дядо има прилики

Наследникът на Иван Славков крие от къде печели пари за да води бохемски живот

Българският парламент е цирк, а лошото е, че системата никога няма да бъде променена. Това откровения направи по ТВ7 комунистическият принц Тодор Славков. Внукът на Тодор Живков обясни, че нищо лошо не е видял от Бойко Борисов, но правителството му направило доста бели. Внукът на Тато обясни още, че имало доста прилики между Бойко Борисов и дядо му, но за сходства не можело да се говори.

Малък Тошко разкри, че вече съди адвокат Марин Марковски, защото говорел глупости него, че бил изнасилил Мила Гешева.

Не мога да повярвам, че Бойко е наел Марковски да го защитава, след като може да наеме по-добри адвокати, възкликна издънката на Иван Славков. Той обаче отказа да разкрие от какво идват приходите му за бохемския живот и с какъв бизнес се занимава. Малък Тошко призна, че не става за политика и затова отказвал да се занимава с нея, въпреки, че са му предлагали. Той е категоричен, че ако не се промени световният ред, държавата няма да се оправи, въпреки, че не успя да обясни как точно вижда тази промяна.

Държавата няма да се оправи никога, трябва да се смени световния ред, защото нас никой не ни брои за нищо", каза още видният бохем.