​Кунева и Михаил Миков на тайно кафе в София

Новият вкус на кафето събира политици на диаметрални позиции

Договаря ли се нова коалиция мжду Реформаторския блок и БСП ? Този горещ въпрос зададоха читатели на Faktor.bg, станали случайни свидетели на любопитна среща между видни политици.

На 23 март, те са засекли на тайна среща лидера на Реформаторския блок и водач на листата му за евроизборите Меглена Кунева и председателя на парламента Михаил Миков. Явно новината за кърджалийската среща на съботно кафе между Бойко Борисов и Лютви Местан е ускорила контактите на обезпокоените от този показен факт. За разлика от съботата, когато медиите станаха свидетели на почерпката, неделното кафепиене се оказа между ужким "непримирими" противници.

В малко магазинче за френски кифли и хляб на тихата уличка “ Златовръх”№34 в столичния квартал “Лозенец” Миков и Кунева разговаряли на чаша обедно кафе между 12.00 и 12.35, категоричен е нашият читател. Според него не е трудно да се досетим за характера на проведения разговор, когато знаем за топлите връзки на семейство Пръмови с ръководството на БСП и добрите лични отношения на Кунева със Сергей Станишев. Остава въпросът, ще оповестят ли двамата политици съдържанието на проведения разговор или отново ще чакаме информация от “флашки”?

На снимката - малкото кафене на столичната ул. "Златовръх"