Бареков превъртя – праща себе си на прокурор, а Маргарита Попова провъзгласи за президент

Мераклията за политик Николай Бареков  съвсем преигра и обяви, че ще даде себе си на прокурор. 

 "Ще сезирам прокуратурата срещу себе си за набеждаване на президента Росен Плевнелиев", заяви пред ТВ7 лидерът на движението "България без цензура", който се опитват чрез поредния проект на задкулисието да измами Българите, представяйки се за техен защитник.

Бареков подписа на живо в ефир сигнал до главния прокурор за имотните сделки и офшорните компании на Плевнелиев, чиято оставка поиска вчера.

"Моята атака не е срещу президентската институция, а срещу Плевнелиев, който е от особена порода политици, представени като успешен политически модел и наложени от кръга "Капитал" и Цветелина Бориславова, а всъщност именно той и Бойко Борисов пренесоха в политиката вредните практики като рушветчийството и рекета", посочи доскорошната медийна подлога на ГЕРБ.

Заиграванията му идват само ден след като Плевнелиев обяви, че ще търси правата си в съда от всеки който е уронил престижа му.

Продължавайки кампанията си срещу Плевнелиев Бареков похвали вицето му. 

В лицето на Маргарита Попова страната има вицепрезидент от висша класа, за когото никога не е имало съмнение в корупция и лично облагодетелстване. Тя се е разграничила и от практиките на Борисов и е способна да довърши президентския мандат.

"Резултат от управлението на Борисов е бягството на хората на Запад. Смъртността в Северна България е пет пъти по висока заради ужасните условия на живот там като безработицата, мизерията и бедността", подчерта новият политик, но и дума не обели за кукловодите си от Корпопативна банка, срещу които обществото е настръхнало от месеци.

Бареков прогнозира, че Борисов никога няма да се върне на власт, позовавайки се на процентите, които му дават социолозите. Себе си пък вижда като победител и човек, който ще управлява държавата скоро.