Дженифър Анистън е най-красивата жена на 2016 година, според сп. "People"

Дженифър Анистън признава, че е започнала да обръща внимание на външността си в началото на кариерата си

Холивудската актриса и бивша звезда от сериала "Приятели" Дженифър Анистън беше обявена от списание People за най-красивата жена на 2016 година, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

47-годишната Анистън, чиято снимка краси корицата на новия брой на специализираното издание "100-те най-красиви хора в света", споделя, че е реагирала като тийнейджърка, когато е научила новината. Актрисата освен това е "изключително поласкана", че отново е избрана от списание People, след като беше коронясана за най-красивата жена на 2004 година.

Дженифър Анистън признава, че е започнала да обръща внимание на външността си в началото на кариерата си, след като агент й е казал, че не е получила роля, защото е била "твърде закръглена". Понастоящем холивудската звезда тренира най-малко шест дни седмично и се стреми да се храни здравословно. Актрисата разкри тайната на блестящия си външен вид. Сред предишните носителки на титлата са актрисите Сандра Бълок и Лупита Нионго и певицата и актриса Дженифър Лопес, припомня Ройтерс.