Любомир Стойков: Политиците ни се обличат джазово, фолкаджийките в НС се познават по деколтето

Прави чест на Цветанов, че си купува български марки, с което стимулира производството ни

Модният гуру Любомир Стойков коментира как се обличат българските политици. "Прави чест на Цветан Цветанов, че си купува дрехи от български марки, с което стимулира производството ни. Той разнообразява стила си и ползва различни комбинации във вратовръзките, саката и ризите си. Това показва разкрепостеност и излизане от стандарта и шаблоните", заяви пред БТВ професорът. 

Той приветства политиците, че започват все повече да се обличат джазово. Стойков одобри и облеклото на Волен Сидеров, който започнал да носи свежарски ризи и сака. Стойков похвали и дамите в правителството Меглена Кунева и Румяна Бъчварова, които носели подходящи за постовете си костюми. Чалга модата по думите му в парламетна обаче не била изчезнала. Тя можела да се познае по широките деколтета и кичозните бижута. 

Той посъветва депутатите да не си купуват маркови скъпи дрехи, за да не дразнят хората, които са бедни и чувствителни на тази тема. Председателката на парламента Цецка Цачева също изглеждала добре, смела в облеклото, но залагала най-много на прическата си.