Булката на лято 2014 - стилна, секси и игрива

Модни тенденции в сезона на страстта

Фантазията на дизайнерите ражда неочаквани образи. Те превръщат булката в русалка, стилна лейди или игрива кокетка. Богатството на десени, многообразието от елементи и изисканост на силуета са характерни за сезона на страстта.

"По-малко означава повече" - е девизът на моделиерите за лятото. Избирайки лаконичен дизайн и гладка коприна, те представят обемни тоалети, далеч от представата за сватбена рокля. Съчетават ги с шикозни шапки, клъчове и деликатни бижута.

Долу простите форми! На фокус са множеството волани, ресни, вълни. Това не е пола, а въздушен, лек облак или апетитна целувка. Рокли като за истински принцеси.

Секси гръб. Откритият гръб е основният моден тренд това лято. Дизайнерите внасят драматичност, поставяйки акцента върху кръстосаните презрамки. Оригинални, елегантни и смели, те привличат вниманието към нежните рамене и изглеждат доста секси.

Глезенът на показ. Актуален е и моделът в духа на 50-те. Дължината е до глезена. Полата - прекрасна алтернатива на пищния бален вариант, разкрива изящното краче.

Изберете нежни преходи от бежово, розово и небесно синьо към бяло. На каквото и да се спрете, ще е вълнуващо и красиво.

Цветен квартет освежава сватбите. Ослепителното синьо набира невероятна скорост при дизайнерите и флористите. То намира място както в роклята, така и в букета и тортата. Ледената мента е хладна и подходяща за блондинки. Пикантното оранжево, напомнящо за ранен залез, е добро предложение за романтички. Деликатното червено на кайенския пипер е идеално и за лекомислени русокоски, и за знойни брюнетки, и за рижи красавици.
Една уникална новост в сватбената мода. Миксирайте тъканите. Плътна пола, допълнена с изящен дантелен корсет, нежно було, комбинирано с рокля от множество пищни воали.