Изневяра или непоправими различия разделиха Джоли и Пит?

​Слухове твърдят, че актьорът изневерил с френската актриса Марион Котийяр, която му партнира в последния филм

Новината за развода на Анджелина Джоли и Брад Пит измести вниманието на всички от предстоящите избори в САЩ.

Слухове в Холивуд твърдят, че Джоли наела частен детектив и хванала Пит да й изневерява с френската актриса Марион Котийяр, с която си партнират в новата лента “Съюзници”, съобщава Нова ТВ.

Последният проект на Джоли и Пит всъщност беше съвместен филм, който разказва за двойка, която се разделя.

Версията, която изглежда по-правдоподобна, обаче е, че те имат различия във възпитанието на шесте им деца. Мениджъра на Джоли заявява, че тя ще направи всичко възможно, за да защити децата си. Двамата има шест деца – три биологични и три осиновени от чужбина.

В свое изявление актьорът каза, че е много тъжен от случилото се, но “това, което е най-важно сега е доброто на нашите деца”.

Оказва се, че не всичко в това семейство е било съвършено. Джоли не веднъж е споделяла пред медии, че Брад Пит е кибритлията вкъщи. Слабостта му към алкохол и марихуана го правела още по-кибритлия, което очевидно никак не се харесва на половинката му.

Сега от двамата актьори зависи дали адвокатите им ще се разберат извън съда или ще се стигне до дълга съдебна битка. Феновете им обаче се надяват, че двамата ще успеят да минат и през тази буря и че този развод няма да бъде финализиран. По-вероятно обаче е раздялата да се случи, но Джоли и Пит да останат приятели в името на децата, които очевидно са най-важното нещо за тях.