"Реал" летя в облаците с холивудската звезда Ричард Гиър

Футболистите поканиха Ричард Гиър да гледа битката с Атлетико от ВИП-ложите на Сан Сиро

Ще се превърне ли Ричард Гиър в талисман на играчи, треньори и ръководство на "Реал" Мадрид е въпросът, който мнозина си задават след като футболните легенди летяха в облаците със холивудската звезда? 

Отговорът на този въпрос ще бъде даден тази вечер. Ако звездите на Кралския клуб да спечелят Шампионската лига, то в редиците на Белия балет няма да има останал нито един, който да не симпатизира на холивудския актьор, съобщава Би Ти Ви 

В петък сутрин селекцията на Зинедин Зидан се натовари на самолета от Мадрид за Милано. Редом с Реал, на борда се озова и 66-годишният носител на филмовата награда "Златен глобус".

Пръв Гиър разпозна Гарет Бейл. Малко преди да бъде принуден от стюардесите да изключи мобилния си телефон, британецът публикува своя снимка в Туитър с бившия съпруг на фотомодела Синди Кроуфърд.

Кристиано Роналдо, Лука Модрич, както и президентът на Реал Флорентино Перес също не пропуснаха да се щракнат за спомен с актьора-будист и ревностен защитник на независимостта на Тибет.

Футболистите на Реал поканиха Ричард Гиър да гледа битката с Атлетико от ВИП-ложите на "Сан Сиро" в Милано. Американецът не даде окончателен отговор дали ще се отзове, но обеща, че и да не стигне до стадиона, то ще стиска палци за победата на "Ел Галактико".

Големият финал в Шампионската лига между Реал и Атлетико може да гледате от 20,30 часа тази вечер пряко по bTV Action. Коментатори на двубоя са Алекси Сокачев и Никола Кацаров.