Мадона, бивш модел и барабанистка в дългия списък с жените на Принс

Първата съпруга на Принс - Майте - казва, че той е бил първата й тръпка

Мадона, Кармен Елекра, барабанистката Шийла и бившият модел Денис са само част от жените в живота на Принс, съобщава Нова ТВ.

Шийла е барабанитска и преди години пътува заедно с Принс по време на едно от турнетата му в Европа. По време на едно от парчетата звездата я пита дали ще се омъжи за него. Отговорът бил „Да”.

Бившият модел Денис Матюс и певецът пък се запознават през 80-те. Денис казва, че това е единственият мъж, когото е обичала.

Звездата има връзка и с Мадона. Двамата са заедно за кратко през 1985-а. Принс дори е помогнал с албума й "Like a Prayer", а двамата имат и дует, кръстен “Любовна песен”.

Принс се е срещал и с ослепителната Кармен Електра, когато тя е била едва на 18 години – някъде в началото на 90-те. Той е продуцирал неин албум и е измислил псевдонима й.

Първата съпруга на Принс - Майте - казва, че той е бил първата й тръпка.Те се запознали зад кулисите на негов концерт, когато тя е била само на 16. Майте се присъединила към групата му. Двамата се женят на Свети Валентин през 1996-а. Принс е бил толкова влюбен, че много от неговите песни са вдъхновени от нея. Принс й посвещава парчето “Най-красивото момиче на света”.

Двамата губят детето си една седмица след раждането му. По-късно Майте прави и спонтанен аборт. Двамата се разделят пред 1998-а. Принс има още един брак – през 2001-ва - с Мануела Тестолини. Той – на 43, тя – на 24. Този брак продължи пет години.