Луд скандал спретнаха тризначките Вяра и Надежда в съда, гонят ги с охрана

Срещу благоевградското трио се водят три дела, едното от които е на Нико Тупарев, продуцент на

Тризначките Вяра и Надежда са били изгонени с охрана от благоевградския съд,  след като дамите вдигнали луд скандал.

Двете русокоси дърдорани започнали да спорят с деловодителката на институцията, която се принудила да извика Съдебната охрана. Веднага на молбата се отзовал инспектор Атанас Уков, Когато влязъл в деловодството една от тях крещяла, а другата разглеждала делото срещу тях, азкрива blagoevgrad.topnovini.bg.

Наглостта им стигнала до там, че крещящата поискала документ за самоличност от съдебния служител и риторично попитала "Ти знаеш ли аз коя съм?". Уков показал служебната си карта, но това изобщо не успокоило нещата.

"Започна да крещи и да заплашва, че ще ме уволни, че ще се обади на телефон 112 и че ще пусне жалба срещу мен в съда. Казах й, че няма никакъв проблем, защото много като нея са ме „уволнявали“, и отново призовах да спазва реда. Тя обаче започна да ме обижда „цървул”, „боклук“", разказа инспекторът.

След това втората от трите "грации" се намесила в спора, но се съобразила с молбата на служителя на съдебната охрана и застанала настрани. После дошли двама охранители и ги извели извън сградата на Окръжен съд - Благоевград.

Припомняме, че срещу благоевградското трио се водят три дела. Едното е заведено от продуцента на "Биг Брадър" Нико Тупарев, който ги съди за клевета и иска обезщетение в размер на 20 000 лева. Второто е за неизплатен паричен заем от местен бизнесмен, който предоставил на Надежда Станчева сумата от 2 900 лева. Тя обаче върнала само 250 лева.

Третото дело е заведено от БНП Париба заради неизплатен кредит на Любов Станчева. Той е в размер на 2 004 лева. По този съдебен казус вече има решение на съдия Иван Петров, който осъди победителката в "Биг Брадър"2 да върне сумата, но тя отрече да е имала такъв паричен заем. Решението на благоевградския съд подлежи на обжалване.