Лео: Страх ме е да работя за трето, ще взема да направя тризнаци този път

Ще ми е трудно с пет деца, куче, бизнес, музика и съпруга

Шоуменът Лео се пошегува, че със съпругата си са решили да не рискуват да си направят трето дете, след като има се родиха близнаци преди година и осем месеца. Певецът обичал хлапета, но се страхувал да не би да направи отново близнаци или тризнаци, които не знаел как ще гледа. "Щастлив съм и така. Имам две момчета, съпругата ми искаше също това, къща, куче и страхотна детегледачка", похвали се Лео пред БТВ. 

Семейството мисли постепенно да се оттегли от бизнеса си в ресторанта, тъй като не му оставало много време за близнаците. Лео успявал да ги вижда само събота и неделя на спокойствие. през другото време със съпругата си обаче постоянно следели какво се случва с тях по телефона.

"Имаме страхотна детегледачка, която знае повече неща за децата от нас. Някои казват, че най лесно се гледали близнаци. Не е вярно. По-лесно се грижа за кучето ни. Децата са двойна отговорност, но и двойна радост", призна Лео. Италианецът не иска да се връща в родината си, защото тя не му давала възможностите, които има в България. Единствено му липсвали роднините и приятелите от "Ботуша". Той дори призна, че се приема почти за българин.