Николета Лозанова с пореден гаф: Хвали се във фейса с чужда къща

Всъщност кадрите принадлежат на италианка на име Киара, която допреди няколко дни изобщо не е предполагала за злоупотребата със снимките от дома си

Николета Лозанова отново попадна в центъра на вниманието – този път с хваленето с чужда къща. Тенценцията на плейметканата да поства кадри в различни луксозни палати, е от няколко месеца.

Сред кадрите попадат басейнът, кухнята, дамски крака на меката мебел, сервирана вечеря в градината. И всичко това с послания, написани от нея. Всъщност кадрите принадлежат на италианка на име Киара, която допреди няколко дни изобщо не е предполагала за злоупотребата със снимките от дома си. Ясно се вижда как Лозанова е изрязала всяка една нейна снимка, променила е ефекта ѝ и я представя за своя. На една от тях дори се вижда брюнетка в гръб, която гледа през прозореца. И докато Лозанова приема комплименти за фините си крака, се оказва, че това всъщност изобщо не е тя, а приятелка на Киара. Стига дори дотам, че прави колаж от кадри на дъщеря си Никол по бански и басейна от къщата на истинската собственичка.

Повечето оригинали са публикувани в профила на Киара преди повече от година. Въпреки умелата тактика за изпозлзване на много стари фотоси с цел да не бъде разкрита, Лозанова не успя да заблуди никого. Разгневени нейни последователи скочиха срещу кражбата на снимки, като някои дори я заплашиха, че ще сигнализират и докладват за фалшивата информация. Самата италианка благодари на хората, които са я осведомили за плагиатството.

Прието е в социалната програма инстаграм всеки, който използва чужда снимка, да го прави чрез опцията repost (от англ. “взета публикация от друг човек”). Така се изписва кой е оригиналът. Не такъв обаче е случаят с Лозанова. Това не са единствените кадри, които са откраднати. Повечето от снимките на плеймейтката са взети от чужди профили. Такива, на които тя уж спортува и показва доста добра форма. Хубавото тяло обаче съвсем не е нейното, а фотосите са взети отново от профил на чужденка.