Шварценегер призна: Най-голямата грешка в живота ми е, че изневерих на Мария

През 2011 г. стана ясно, че Терминатора е мамил съпругата си Мария Шрайвър с бившата им икономка, Милдред Баена, която дори му родила син

"Най-голямата грешка в живота ми е, че изневерих на Мария. Винаги като върна лентата назад, знам, че безусловно сбърках. Всичко прецаках. Ходихме на семейна терапия по нейно настояване. Но не се получи. Извиних й се, както и на децата. Но, разбира се, болката остава". Това призна бившият губернатор на Калифорния.

През 2011 г. стана ясно, че Терминатора е мамил съпругата си Мария Шрайвър с бившата им икономка, Милдред Баена, която дори му родила син. Изневярата сложи край на 25-годишния брак на Шварценегер и Шрайвър, която е от клана Кенеди. Двамата бяха една от най-стабилните холивудски двойки и раздялата им предизвика шок не само за тях, но и за света. "Но това е животът. Правиш грешки, след което трябва да продължиш напред. Това, което беше особено трудно, е да спечеля отново доверието на децата. Успях. Те ме обичат, уважават ме, приемайки ме такъв, какъвто съм", каза Арни.

Арнолд Шварценегер напоследък е свръхактивен: първо стряскаше минувачи като Терминатора, за да промотира новия филм от серията, после се оказа, че е дал гласа си на GPS системи, които навигират шофьорите, а сега проговори и за личната си драма.