Фики последва „светлия” пример на Николета и безсрамно паркира шевролета си на място за инвалиди

Това е вторият случай за седмица, в който възмутени граждани алаармират за наглостта на родните звезди

Фолкпевецът Фики последва „светлия” пример на Николета Лозанова и паркира луксозния си автомобил "Шевролет" на място за инвалиди с столичен мол, пише "България Днес". Посетителите са били шокирани на от гледката в събота вечерта и са запечатали на снимка спирането, в което няма капка морал и е нарушение на закона. Преди около седмица плеймейтка номер едно също беше хванаха в същото нарушение.

От няколко години синът на Тони Стораро се фука с жълт "Шевролет", който е от модела Camaro Transformers edition. Возилото, което е подарък от популярния му баща, е изключително рядко и беше специално поръчано за 18-ия рожден ден на Фики. През уикенда лъскавият автомобил е стоял на място на паркинга в мола, което е предназначено за хора с увреждания и трудна подвижност.

"Като се замисля, на неговата възраст аз вече имах семейство и животът ми беше съвсем различен. Не разполагах с възможности и всичко беше много по-сложно. Щастлив съм, че сега мога да осигуря комфорт на семейството си. Реших, че това е подходящо, тъй като той вече навлиза в една по-различна възраст. Вече е голям човек. Убеден съм, че ще бъде внимателен шофьор и ще спазва правилата за движение по пътищата", заяви Тони Стораро малко след като зарадва сина си със скъпарския подарък.

"Това е най-страхотният подарък, който можех да получа! Дори не си бях мечтал за такава кола! Голям фен съм на автомобилите и се радвам, че ще мога да карам уникален модел, единствен по рода си в България!", не скри радостта си Фики. След неправилното паркиране се появиха съмнения дали младият певец наистина стриктно спазва правилата за движение по пътищата. Не е ясно дали самият Фики е паркирал автомобила си по този нагъл начин, или я е дал на свой приятел, който неуместно се е възползвал от жеста на изпълнителя.