​Малък Тошко отвя конкуренцията в Big Brother All Stars

Внукът на Тато отнесе съквартирантите си в Big Brother All Stars 2014, спечелвайки вота на зрителите по Нова ТВ за първото място в риалити-шоуто.

В изключително оспорван и напрегнат финал Тодор Славков, известен още като Малък Тошко се пребори срещу конкуренцията, в лицето на Катето Евро, която зае достойното второ място и Христо Трифонов, който стана бронзовия медалист.

Калина Паскалева и Николай Първанов-Китаеца напуснаха борбата за титлата в Big Brother All Stars 2014 по-ранo вечер, като заеха съответно четвърто и пето място. „Не съм разочарована, че останах втора. Имам приятели, които ме обичат.

Имам всичко, от което се нуждая”, коментира Катето Евро, след като излезе от Къщата. Мартин Карбовски – нейният защитник, я посрещна в студиото. Андрей Слабаков, който подкрепи Тодор Славков, предположи, че победителят да сподели наградата си с Катето и другите си приятели. Христо беше подкрепен от съпругата си Корнелия, а в студиото го защити водещата на „Съдебен спор” – Нана Гладуиш.

Веднага след излизането си от Къщата поморийският стратег сподели, че Big Brother е игра и той е избрал за себе си тактика, която го е довела до финала. Ива Екимова разкри позитивните страни на журналистката Калина. Мира Радева я определи като красива, умна и смела жена, която е естествен лидер. Но тези качества не бяха достатъчни на зрителите на НоваТВ, за да я наградят с титлата „любима риалити звезда на България“.

Зад Ники Китаеца в студиото на Big Brother All Stars 2014 застана съпругата му Виолета, която заяви, че го подкрепя и смята, че няма мъж, който не изневерява, затова му прощава забежките.

„Това риалити не изисква да имаш талант и това ме прави фаворит“, каза победителят Тодор Славков с характерното си чувство за хумор.