Жени Калканджиева: Няма манекенки леки момичета при мен, всички са с ценз

"Побоят над мен не е бил цената на свободата. Винаги съм била свободна, винаги съм правила каквото си искам. Казват ми "мъжкото момиче", не "красавицата". Не съм имала отношения с Големия Маргин, освен това не може да ме забъркват с трети лица. Много искат да ме обвържат с някакви хора, с които се познаваме от 20 годиини. И Кела постоянно се опитват да ми го наврат". Това каза пред "Нова телевизия" в шестата по красота в света и шефка на модна агенция "Визаж" Жени Калканджиева.

Жени разказа, че за да стане световен модел не са й стигнали 5 сантиметра височина, затова се налагало да работи като сервитьорка известно време.

"Защо да не си изкарваш парите като елитна проститутка?", попита Диков.

"Не съм се опитвала, освен това вярвам в любовта", отвърна тя.

"Няма кой да ти повярва, че любовта е толкова важна за теб", контрира водещият.

Според нея няма нито дума истина в твърденията, че манекенките работят като проститутки. Проблемът бил, че проститутките ги било срам да казват какво работят и затова твърдели, че са модели.

"Нямам нито едно такова момиче - всички те работят, всички имат образование, тяхното задължение към мен е в рамките на роботния ден и този офис. Могат да спят с когото си искат, може да имат пари, може да стават гаджета. Някои мъже обичат да глезят жените. Има си компаньонки във всяка сфера, реално не е нужно да са в модна агенция. Манекенките са хубави жени и те могат да избират. Не мога да си представя да ти плащат за секс. А пък френска любов за пари?! Ужас!, отсече Калканджиева.