Цеца Величкович: Не е важно деколтето, мога да пея и в чувал!

Пред най-скъпоплатената певица в Югоизточна Европа Светлана Ражнатович, по-

известна у нас като Цеца Величкович слагат много епитети. Наричали са я и Богиня, и Кралица, и Майка на сръбската нация, но когато подаде ръка, тя казва простичко „Цеца!"

Деколтето не е важно, казва сръбската певица  по Нова ТВ. Според Светлана Ражнятович, каквото е истинското име на звездата на турбофолка, облеклото няма значение. "Може да се облека и в чувал", допълни тя. Величкович подчерта, че винаги е искала да изглежда добре и да радва феновете си.

"Аз не съм богиня. Важно е как ще пея, а не как ще изглеждам. На тоалета държат хора, които нямат какво да дадат на публиката. Поласкана съм от публиката в София, не усетих някой да е разочарован, каза още Величкович. Музиката я спасява от трудните моменти.

Певицата отклонява темата за нова любов в живота й след смъртта на съпруга й Аркан, като казва, че в този случай не става дума за изневяра или търсене на нова половинка, а за загуба, която се е случила по трагичен начин.

Съпругът на Цеца Желко Ражнатович - Аркан беше публично убит през 2000 г.

Той беше обвиняван за редица военни престъпления. След смъртта му самата Цеца бе обвинена в убийството на премиера Зоран Джинджич. Тя беше зад решетките 4 месеца и я пуснаха на свобода, а по-късно беше поставена под домашен арест.
"Не съм богиня, а съм обикновена жена, майка, сестра", категорична е тя и добавя, че просто работи на сцената.

"Публиката трябва да каже дали ставам или не, аз не мога да говоря. Всичко е преходно, нито един успех не може да ме разклати, стъпила съм здраво на земята. Идват нови хора.", смята още тя.

Най-прославената сръбска певица остави след себе си бурни години. Осем месеца звездата бе под домашен арест, но след като бе оправдана, отново намери сили да се върне на сцената. Не спря да работи на пълни обороти, направи десетки концерти, на които събра повече от половин милион души.