Мнима фолкпевица представи страната ни "Мисис Свят"

Представителката на страната ни на престижния международен конкурс за омъжени жени, не е печели подобна титла в България. Въпреки това правилата на конкурса позволяват да участва

Последният конкурс за красота „Мисис Свят” за пореден път не остана извън фокуса на общественото внимание и за пореден път – с акцент към родната кандидатка.

Сънародничката ни Анита Мейзер, отскоро с фамилията Желева предизвика бум от крайни реакции в мрежата. В България тя е известна най-вече, че е сложила 750 кубика силикон във всяка гърда, появите си на корица на Playboy и с близките отношения с Киро Скалата. В момента живее в Лас Вегас. Именно там е и сниман и клипът й към авторска фолкпесен, където се появява с оскъдно бельо и провокативни пози. Именно на песента е красноречиво „секс интрига”. Според правилата на конкурса кандидатките за титлата Мисис Свят трябва „активно участват в политическия и публичния живот и в благотворителни дейности в своите страни".

Освен любопитните данни в биографията й, любопитен е и избора. Според официалната информация тя е била избрана от конкурса за „Най-достойна омъжена българка", провел се през август в курорта „Златни пясъци". Но въобще не се е явявала на конкурса Мисис България 2014, на който бяха отличени съвсем други омъжени дами. Въпреки това се допуска участие и на други дами, но ако те имат някакви титли в страните си.

Финалът на конкурса се проведе късно тази нощ на Соломоновите острови, излъчи се директно от над 20 телевизии и включи омъжени жени от 38 държави. Победителка стана Мисис Беларус.

Анита Майзер отговори на критиките по ней адрес така: "Защо с такъв негативизъм? Ако бях с по-лабилна психика, аз нямаше да издържа. Много съм изненадана. Българите в момента сме много изтормозени, като цяло. И на хората им е много по-лесно да напишат нещо лошо, отколкото добро. Не знам. Някак си ми е мъчно. Мъчно ми е за всички тези хора, които сядат на компютъра и започват да пишат какво ли не. Не само срещу мен, а срещу толкова достойни хора. Не се учудвам, че това се случва. Просто ми е малко кофти, но го приемам", коментира още Анита. Тя разкритикува медиите, че са подбрали ужасни снимки от интернет.