Изгониха Тачо от VIP Brother, завъртат се нови сюжети и интриги

Кои ще са любимците на публиката - ще стане ясно тази вечер в поредния епизод по Нова

След нагорещен тричасов лайф, снощи Къщата осъмна без Тачо. VIP Brother спази правилата на предаването и не смекчи позицията си спрямо проявеното насилие. И въпреки мнението на зрителите и категоричното желание на Жени и половинчатото съгласие на Зорница Тачо да се върне в шоуто, той беше първият, който напусна виповете.

Това естествено предполага, че предстоят нови сюжети и интриги, ще има нови предизвикателства и герои.

Още тази вечер започва и безпрецедентна по рода си мисия във VIP Brother. За първи път в историята на шоуто на Facebook страницата на предаването зрителите и феновете ще решат дали съквартирантите ще получат храна следващата седмица или не.

Мисията с кодово название “Подбор на таланти” ще накара всеки от участниците, разделени на отбори, да разкрие своя артистичен талант в различни области, а комисия, наречена “Първи творчески колектив” в състав Йорданка Христова, Албена Вулева и Евгени Минчев ще оценява кой от кандидатите в съответната категория се е справил по-добре и запис с неговото участие ще бъде качен на Facebook страницата на предаването. Целта е всички качени видео материали да съберат общо 25 000 харесвания за три дни.

Ако този резултат се постигне, съквартирантите ще получат бюджета си за следващата седмица, ако не мисията се счита за неуспешна и зрителите и феновете ще обрекат съквартирантите на лишения и глад.

Първите четирима кандидати се състезават в две категории: най-добро изпълнение на сиртаки и най-добра реклама на паста за зъби. В първата категория се състезават Тити Папазов и Кали, а във втората една срещу друга застават Ели Кучкова и Ели Гигова.

Предизвикателството пред двете е да изглеждат усмихнати и доволни след поглъщане на храни с неприятен вкус, за да убедят зрителите, че рекламираната от тях паста за зъби има уникални качества.

Как ще се справят съквартирантите и дали Кали и Тити Папазов ще затвърдят статута си на любимци на публиката - очаквайте довечера по Нова ТВ.