Лъскавите звезди на България блеснаха 100% натурални, без грим

Джаз звездата Камелия Тодорова призна в Къщата, че се тровила с метилов алкохол и сега не може да го разгражда, затова вече не пие

Половината от участниците във ВИП Брадър са заточени в помещение, наподобяващо мръсна крайноквартална панелка. На всичкото отгоре коравият и непреклонен Голям брат остави дамите без грим и без топла вода. Резултатът е налице – лъскавите топ звезди на България блеснаха 100% натурални и несъвършени.

Камелия Тодорова най-вероятно ще заведе дело срещу "ВИП Брадър" след излизането си от къщата. Това казаха близки приятели на звездата, цитирани от "Всеки ден". Те са бесни, че от риалитито са пуснали в ефир кадри на певицата без грим, които ужасиха дори най-големите й почитатели.

"Камелия подписа договор, според който няма да я показват рано сутрин без грим. Тя специално настояваше за тази клауза. Предвидено е обезщетение, в случай, че споразумението се наруши. Вместо това от шоуто се изгавриха с нея, не си спазиха уговорките", разказват от приятелското обкръжение на изпълнителката.

Най-ядосани били дъщерите на Камелия. Близначките настоявали пред продуцентите веднага да извадят майка им от къщата или поне да се видят с нея в изповедалнята, за да я уведомят как е била показана на зрителите. От "ВИП Брадър" си правели оглушки. Дъщерите й заплашвали, че гаврата ще стигне до съда. Те роптаели, че от предаването са нанесли съкрушителни удари по имиджа на майка им.

Освен това джаз звездата потвърди за проблемите си с алкохола. В епизод 2 от серията неизлъчвани кадри от мисия "Комсомолски кули" във "ВИП брадър" тя разкрива, че през 1993 година е преживяла отравяне и оттогава физически не може да утолява жажда с огнена вода.

Ето какво каза пред съквартирантите Камелия Тодорова:

Цялата преса от 1992 година до сега твърди, че аз съм била наркоманка и алкохоличка. Аз мога да кажа, че съм злоупотребявала с алкохол, тъй като в нашите среди по принцип се пие. Мъката, когато си я изживявам, понякога съм се затваряла и съм пиела. Никога не съм пиела, когато съм на работа. Изкараха ме, че ходя под масите, толкова съм пияна в клубовете, където пея... И това не ми се е случвало. Но искам най-после да го кажа, че не съм алкохолик. Обичала съм да пия. След 1993 година от нещо се отрових. От някакъв метилов алкохол. И не мога да пия, защото имам непоносимост към алкохол. С една дума - не мога да го разграждам. И затова даже и не смея да пия.

Снимки: Екрана.инфо