Kaтето Евро захапа Венета Райкова: Ти си свещена простота!

Бившата тв. водеща Катерина Евро не се сдържа  след снощното интервю на  "голямата сестра" Венета Райкова с 6-та по хубост в света Жени Калканджиева.  . "Браво Жени!!! Покажи на свещената простота, каква яка мадама си! Гордея се с теб!", отсече Евро във Facebook профила си снощи.

Кулминацията на емоциите, породени от срещата на живо между участниците в любовен триъгълник, се случи в първото за сезона предаване „Голямата уста“. 

Венета Райкова се включи на живо в изповедалнята, за да разбере как се чувства Жени. Емоциите и напрежението дойдоха в повече на всички. Но Калканджиева демонстрира невероятна сила, като защити Зорница пред цяла България. Тя сподели, че се чувства неудобно, неловко, защото новите гости не са получили подобаващо посрещане. Жени дори изпитва съжаление, защото останалите съквартиранти не се държат със Зорница както трябва и са настроени срещу нея.

Жени обясни, че не може да обвинява друг човек за отношенията си с Тачо, защото семейство се разваля отвътре, а не отвън. Отговорност пред нея има само съпругът й. като доказателство за това, че Жени не търси отмъщение или публично унижение на Линдарева, тя сподели, че двете са приятелки в социалните мрежи.

Водещата на "Голямата сестра" се опита да научи защо Тачо е изневерил със Зорница Линдарева. Вместо това Жени й даде урок и успя да затвори уж голямата й уста. Спорът тръгна от въпроса на Венета Райкова защо Жени е прегърнала съперницата си и не е ли това малко лицемерно. „Прегърнах я, защото това е етикеция и възпитание", отговори Жени, но Венета, която се прочу с ревнивостта си в предишно издание на "ВИП брадър" не спря да пита.

В този момент Жени не издържа и изригна: Недейте моля ви се да ме принизявате и да ме правите евтина трътка. Аз не съм такава. Освен това момичето не е лошо, един брак се разваля отвърте. Попитай го, той ще ти отговори защо е отишъл да живее при нея. Попитай го, но мисля, че няма да ти отговори, защото ти си провокативна и палиш скандали. Аз знам, че са се търсили, тя е една от приятелките ми във Фейсбук, той си пише с нея и аз си пиша. Ти се опитваш да правиш интриги, а аз не обичам такива хора.