Слави вече не глобява наред, не крещи и се е сдобрил с баща си

За 4 години, откакто е с балерината Мартина, се е превърнал в почти нов човек

Слави Трифонов продължава да се променя неузнаваемо и за 4 години откакто е с балерината Мартина се е превърнал в почти нов човек. Колегите му отдавна се хвалят, че Дългия вече не е избухливият и нервен човек, който крещи и глобява подчинените си наред, и смятат, че е омекнал именно заради любовта си с танцьорката от Варна. Благодарение на нея той се е превърнал в мастит благотворител, а сега дори се е сдобрил с баща си Тодор, разкрива в. „Ретро” в новия си брой.
Таткото на учиндолския шоумен отдавна е пенсионер и си живее в родното село Тодорово, докато майка му Здравка си е в Плевен, където изгледала внуците си от сестрата на водещия. С нея Слави е в много добри отношения и през зимата дори живя с нея доста време, тъй като тя беше в София заради посещения по лекари.
С баща си обаче Дългия бил в доста обтегнати отношения в последните 4 години. Разривът между двамата настъпил заради глупостта на бай Тодор да говори с журналисти и да разказва за житието и битието на популярния си син, разкриват близки до фамилията. Трифонов бил бесен, че татко му си е отворил устата пред пресата, а и че за капак той научил това не от баща си, а едва след като го прочел във вестниците.
„Слави такива неща не прощава и вдигна страхотен скандал на бай Тодор. Той пък се обиди, че му държи сметка и го има за изкуфял старец. Помисли, че Слави се срамува от него и затова не иска да се показва пред журналистите и на свой ред се разсърди”, припомнят драмата запознати. След този случай баща и син почти не си говорели близо 4 години и се видели едва два пъти. Дългия продължавал да пълни банковата сметка на родителите си, но когато имал път в провинцията, минавал само през Плевен да се види с майка си, а татко си пренебрегвал, разкриват още близки до семейството на шоумена. Едва наскоро като по чудо Слави най-после решил да прости на татко си и да се сдобрят.
„Дойде тук с екипа си и май и Мартина беше с него. Пътували за някъде по работа с цялата тумба и се отбиха. Изкараха близо половин ден и оттогава Славчо и татко му са в добри отношения. Наскоро дойде отново сам, а след няколко дни се изсипа строителна бригада в къщата на бай Тодор”, разкриват още близки до родителите на Дългия от селото. По думите им синът изненадал с подновяването на къщата.
„Лев не искат да харчат от парите му и му ги пазят. Не могат да разберат, че той е милионер и може да си позволи без притеснение да пръска и по 1000 лв. на ден, а на тях да им праща по 4-5 бона месечно. Така си седят парите, а те живеят скромно като бедняци”, обясняват още запознати с битието на семейството на Дългия. Именно заради пословичната пестеливост на родителите си Слави решил лично да се заеме с ремонта на къщата на татко си и платил на близки от Плевен да наемат строителна бригада и да следят обновяването на дома на баща му да се извърши качествено.