Лора Караджова призна: Бременна съм

Баща на детето е Валентин Славов

Певицата Лора Караджова призна, че чака първото си дете. “Бременна съм и съм много щастлива. Мисля, че е дошъл точният момент за това, което ми се случва в момента.”, каза тя. Още не знае пола на бебето, а докторите са определили термина в началото на есента, пише "24 часа".

Баща на детето е Валентин Славов - занимава се с киокушин карате и зимни спортове. Двамата се запознават именно покрай екстремните спортове, но стават по-близки миналата година. Той е с 4 години по-малък от певицата - през юни ще навърши 28 г. Преди два месеца двамата се появиха заедно на вторите годишни хип-хоп награди. Тогава за първи път демонстрираха чувствата си един към друг.

“Аз умишлено отидох с него, за да спрат всички спекулации, че имам връзка с всеки, с когото направя дует. Исках да покажа, че имам сериозна връзка и човек до себе си”, разказа Караджова.

Певицата има планирани участия и концерти до края на юни. И иска да изпълни всичките си ангажименти. “Все още коремът не ми личи много, дори танцувам на сцената. Ходя и на фитнес. Но правя само упражнения, които не натоварват корема.”

Заедно с нея на тренировки ходи и Диляна Попова, която също е бременна в 4-ия месец.