Абитуриентка си поръча червило за $62 000

Момичето ще получи още и кола за 150 бона

Бургазлийки си поръча за бала червило на стойност 62 000 долара, пише е-burgas.com.

Червилото на френската козметична марка Guerlain по съдържание не се отличава по нищо от всяко друго червило, освен че корпусът е изработен от 18-каратово злато и е украсен с 200 диаманта. Младата дама поискала да се инкрустират собствените й инициали.

Комплектът съдържа и четчица за нанасяне, изработена от специално дърво и ще пристигне в първокачествена велурена торбичка. Момичето, което ще сложи върху устните си близо 90 000 лева, било от потекло. Баща й е солиден бизнесмен, с няколко хотела по родното Черноморие, а също и на Банско. Освен това, той имал и собствена строителна фирма, която била една от най-силните в цяла България.

За последно пък той ударил десетката с износ на селскостопанска продукция за арабския свят, на агнешко и телешко.

Таткото бил разведен, а дъщеря му предпочела да остане при него, а не при майка си. Ето защо бащата задоволявал всички прищевки на момичето. Когато тя пожелала скъпото червило като подарък за бала си, бащата не се поколебал и за секунда, а веднага проучил откъде може да бъде закупено и веднага го поръчал.

Като продължение на бала пък, момичето ще получи още един скъп подарък – луксозен круиз. Сред другите щедри подаръци на богатия татко била и кола Audi S8, за навършване на пълнолетието й. За луксозното возило бизнесменът платил 150 000 лева.