Брайън Адамс взривява "Арена Армеец" през есента

Билетите за концерта тръгват от 60 лв. на 8-и април

Брайън Адамс идва у нас наесен за голям концерт в Арена Армеец, съобщава БНР. Една от най-големите звезди в историята на музиката с над 30-годишна кариера и множество хитове по върховете на класациите, ще разтърси София на 11 октомври.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба от 8 април в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online на цени от 60 до 120 лв. Шоуто ще бъде част от световното турне на изпълнителя, наречено “Get Up” , което стартира на 8 април в Хюстън (САЩ) и ще премине през най-големите градове в Северна Америка и Европа. Българската публика ще може да се наслади на най-големите хитове на Адамс, сред които са Run To You, Everything I Do (I Do It For You), Please Forgive Me.

Брайън Адамс е една от най-големите легенди в историята на музиката с продадени над 65 милиона албума и безброй хитове. Бил е номер едно в над 40 държави и е изнасял концерти на шест континента. Удостоен е с Ордена на Канада, въведен е в Канадската зала на славата и има звезда на Канадската алея на славата, както и на тази в Холивуд.