​Купонът в Пловдив тази вечер

Галерия “Arsenal of art” представя 15 творци, които рисуват под тепетата

Пламен Асенов

Този понеделник вечер купонът в Пловдив излиза от пролетните кръчми, изисканите домове и уютните дворчета, за да се премести в галерия “Arsenal of art”.

Галерията е на прелестната малка уличка „Магура” №4 в прочутия вече по цял свят квартал „Капана” - а художникът /и галерист/ Ангел Гешев скромно казва, че просто събира там 15 приятели да се видят и да покажат кой над какво се труди напоследък.

Обаче да му завиди човек за приятелите. Имената им са като извадени от списък на художествен критик, който подготвя обширна статия за високите нива в съвременното българско изкуство.

А тъй като аз не съм критик, тук само ще ги изредя - пък вие си правете сметка дали искате да ги срещнете на живо, да пиете по едно с тях и да си тръгнете с по някоя добра картина под мишница или отнякъде ще намерите сили да пропуснете всички тези удоволствия.

Казано под секрет, подозирам, че такъв пропуск може да е болезнен, но не знам със сигурност, защото аз лично никога не пропускам.

И така – понеделник, 30 май, от 17.30 часа, в галерия “Arsenal of art”, Пловдив, се открива изложбата, в която участват: Ангел Герджиков, Ангел Гешев, Атанас Хранов, Валентин Ангелов, Васил Стоев, Ивайло Григоров, Илия Йончев, Илия Янакиев, Мариана Маринова, Недко Итинов, Никола Певичаров, Николай Кучков, Николай Няголов, Пенка Никова – Станчева, Пенчо Митев и Цвета Марова.

Не се притеснявайте да се подадете на изкушението и да дойдете!

Понеделник, 30 май, 17.30 часа, галерия “Arsenal of art” – Пловдив, ул. „Магура” №4

P.S.А знаете ли защо Ангел Гешев стартира купона толкова рано? Ами за да продължи по-дълго, ето защо!

В галерия творбите на: Николай Кучков, Илия Янакиев, Ивайло Григоров, Ангел Герджиков и Цвета Марова.