Откраднаха компютъра със сценариите на Теди Москов

Режисьорът: Който го е взел, поне да прочете нещо от мен

Режисьорът Теди Москов разкри, че компютърът му, където е писал сценариите си за бъдещи проекти, е бил откраднат. "Беше в една червена чанта, която не кореспондира на политическите ми разбирания. Забравих и след това повече не го намерих. Моля, който го е взел, да ми го върне или поне да прочете това, което има вътре в него", пошегува се Москов докато шофираше пред камерата на БТВ. 

"Като карам мисля. Не мога да стоя на едно място, защото не мисля и не ми се получава режисурата после. За две години съм навъртял 104 хил км. Обикновено паля колата и обикалям Околовръстното. Автомобилът ми е на газ и не ми излиза толкова скъпо", каза още Москов. Той призна, че заради катастрофата преди 17 години не може да върви и да стои прав повече от 3 минути заради парезата на левия си крак. 

Преди това обичал да играе футбол, тенис на маса, да катери Рила и да кара колело. За Москов днес най-голямото удоволствие е италианската кухня и по-специално пица Маринара. Москов иска да включи сина си Иван, който също се занимава с режисура, в някой свой телевизионен проект, тъй като окончателно не иска да се занимава с театрални. Москов намекна, че до решението си да се откаже от сцената са неговите колеги от гилдията.