Иван Ласкин изригна: Няма детски градини, те Лувър правят!

Любимите ми театри бъкат от некадърни плазмодии, които са топили колегите си с години и кой знае защо пак упрастват, зове актьорът

„Всички лъжат, мамят, оцеляват, подлизват. Управляват ни неграмотни и некадърни директори. Правим Лувър.. за какво ви е, бре тапири с тапири. Няма детски градини, те Лувър правят. Какво ще излагате в него - макет на детска градина по проект на някой ялов смотльо!?!? Управляват ни доносници . Любимите ми театри бъкат от некадърни плазмодии, които са топили колегите си с години и кой знае защо пак “управстват”. Капути! Страхливи за работата си тв герои, за които е важно да имат предаване и да нямат чест. 

С това емоционално изказване започва посланието на актьора Иван Ласкин във Фейсбук. Той е категоричен, че се отказва от Родината и дори би станал ескимос. Ласкин и жена му Алекс Сърчаджиева изразиха изключителното си съжаление, че са останали тук, тъй като не виждат бъдеще за децата си.

„Полицейският простак, който бие. Това ме отвращава. Цигани и смрад. Кражби и европейски съветници... И накрая - роби. Цигани и роби. Вият баби, плачат майки, цигани им пикаят по главите. Кого бият тогава, копоите смрадливи. Защо бият млади хора с колелета. Бягайте младежи. Спасете се, моля! Аз не успях! Сглупих и останах. Бягайте бе, моля ви! Оставете страната само на куките и циганите... те ще се самоизядат - просто циганин данък не плаща, а копоят живее от данъците ни. Обречете копоя на глад. Просто е! България е осъдена да страда. Коя държава страда, откогато е създадена? Предатели, убийци, чорбаджии, завистници.” продължава той емоционалното си изказване.

„Отвратителна църковна управа(неверници), помашки републики, конформизъм и накрая - протестиращи. Какво искате, бе, никой ли не вижда, че е безсмислено да ви бият. Едно и също е. Искам България да е под турско робство отново! Данъкът е малък и за нищо няма грижа. Преклонена главица сабя не я сече. Наяде се като попско чадо на Задушница. Вържи попа, за да е мирно селото. Акъл не ми давай, пари ми давай. Идиоти! Вижте си поговорките! Вижте си изразите. Как може да се изтъпани политик (б.а. - разбирай посран селяндур) и да каже- “В интерес на истината...” или “Ако трябва да бъда честен”... Е, как може истината да има интерес и постоянно да не си честен? Капут такъв!”

Той е категоричен, че не би протестирал. „Няма за какво... и така ще си бъда предаден, отсвирен, неуважаван. Не протестирам, защото парадоксът лумпен да се кара с лумпен е забавен. Имам идеи - нямам “становище”. Имам хъс - нямам мерак, нямам хъс и гъзът ми е пълен гъз. Разбрах сега защо човек има вежди (не министър) - има ги, за да ги мръщи. Бедни ми Христо, бедни ми Ботьов... къде си, братко, къде си Ханко Братко! Мисля, че видях Йода в Българското национално адио. Батков ми прилича на Вяра Анкова- с една дума - БГ! С две думи - FUCK OFF!” завършва гневно той.