"Фондацията" изправи публиката на крака в зала "Арена Армеец"

На грандиозен концерт петимата страхотни български музиканти и певци - Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо и Венко Поромански от "Фондацията" взривиха зала "Арена Армеец".

Още с първите ритми публиката запя заедно с любимите си музиканти култови български парчета, на третото залата беше на крак и не спря да танцува до последния акорд.

"Фондацията" изпълниха хитовете на Дони и Момчил, ФСБ, "Щурците", Б.Т.Р. "Върнахте ни младостта" обърнаха се музикантите към вдъхновената публика и запяха като благодарност парчето "Мен ми стига, ти си тук...". Освен петимата музиканти на сцената до тях излязоха трима специални гости в лицето на Валди Тотев и Георги Марков от "Щурците" и Константин Цеков от ФСБ.

След последното парче "Пак ще се срещнем след 10 години", първият бис беше изпълнен в памет на Пеци Гюзелев. Заедно с него и неговата китара тримата от Щурците изпяха "Клетва" на Кирил Маричков. Макар в шоуто да е прието да поизлезем, за да ни извикате на бис, ние ще ви попеем още, каза Маричков. Цялата зала запя "Бяла тишина" на Георги Минчев, а последната, но само за този концерт, беше "Среща" на "Щурците".