Скарлет Йохансон прецака секссимвола Асен Блатечки

миналата година стана ясно, че актьорът Асен Блатечки смята да се пробва като режисьор. Направи го с филма "Люси", в който ще видим много красиви жени, коли и зрелищни каскади. В основата на сюжета обаче откриваме една любовна история.

Докато секссимволът на българското кино обаче ни представи режисьорския си дебют, на Големия екран излезе друга продукция със същото име. Тази на Люк Бесон за свръх умната Люси, в ролята на която влиза очарователната Скарлет Йохансон. 

И макар че нашенецът е сигурен, че в родното предложение има много повече смисъл, отколкото в превърналия се в хит чужд вариант, сега Блатечки се е заел да измисля друго заглавие. Има още малко време, защото премиерата на лентата е планирана за преди Коледа тази година.

На 25 август Блатечки събира за нови снимки целия екип, който участва в дебютния му филм. Това са Калин Врачански, Силвия Петкова, Веселин Калановски, Пламен Манасиев, както и столичната художничка Лиляна Станилова. Той пък влиза в кожата на автомобилен състезател, който търси възмездие за смъртта на любимата си, пише "Монитор".