"Българската Лара Фабиан" е голямата надежда на България

Кристиана Асенова спечели оспорваната битка във вокалното състезание "Големите надежди" по Нова телевизия. Талантливото момиче победи с 38% от зрителските симпатии. Втори се класира Радко Петев, трета остана Мариан Маврова.

"В живота не винаги успяват най-талантливите и най-кадърните. В живота успяват постоянните. Ти бе постоянна, упорита, не се отказа. Твоята победа бе страхотна! Не се отказвай никога", заяви Магърдич Халваджиян, който връчи на Кристиана чек за 30 000 лева.

Талантливата дива призна, че в началото се колебала дали да се яви на „Големите надежди”, но накрая се решава. Признанието за безспорния талант на победителката обаче идва още през 2011 г., когато се класира в челната десетка в детския песенен конкурс „Евровизия“. Кристиана има много награди от международни и национални конкурси и вече е пяла на една сцена с имена като Веселин Маринов, Маги Джанаварова и Искрен Пецов в благотворителен концерт за построяването на детска площадка за деца в неравностойно положение. На сцената на „Големите надежди” се представи и нейната по-малка сестра – 9-годишната Симона с изпълнение на „И ти не можеш да ме спреш”.