Тази вечер германец ще се обясни в любов с песен на Васил Найденов

Това не е първият кандидат, който пристига отдалеч, за да докаже таланта си пред експертното жури на Х фактор

Германец ще се обясни в любов тази вечер на сцената на "Х фактор" (X factor) и ще го направи с една от най-емблематичните и обичани български песни – „Телефонна любов” на Васил Найденов.

Пред зрителите на Нова ТВ кандидатът за слава и музикална кариера ще признае, че е голям любител на българската ракия и шопската салата.

Освен любовта му към родната кухня германецът ще сподели, че мечтае и за повече от телефонна любов с България – той и съпругата му искат да живеят именно в нашата страна.

Това обаче не е първият кандидат, който пристига отдалеч, за да докаже таланта си пред експертното жури на "Х фактор".

Точно това направи и 21-годишният Мирян вчера вечерта, когато зашемети журито с интерпретацията си на Доли Партън – ”Джолийн“.

С китара, шапка и широка усмивка момчето разказа, че до момента се е занимавал единствено с това да бъде уличен музикант. Преди три години заминава за Англия с надеждата да пробие с изкуство и музика. Късметът обаче не му се усмихва – отношението на англичаните към емигрантите се оказва определящо.

В Англия среща и момиче, в което се влюбва до уши. Когато обаче нещата стават по-сериозни, плановете им за бъдещето се разделят. Днес, отново в България, Мирян вярва, че именно "Х фактор" може да му даде шанса да продължи да се занимава професионално с музика.

„През цялото време се чувствах на концерт на някаква много голяма рок звезда”, заяви след изпълнението му Мария Илиева. Към нея се присъединиха и останалите членове на журито, които бяха единодушни, че това е изпълнение на световно ниво.

Мнението на журито обаче няма да се хареса на двама рапъри довечера, които ще нарекат Любо, Заки, Мария и Саня „хейтъри”. В епизода тази вечер, от 22:00 ч., ще има истинска рап атака, поредна вълна от чуждестранни изпълнения, както и един необичаен за сцената на "Х фактор" танц.