Амбър Хърд и Джони Деп пред развод

Съдът е издал заповед според която Деп не може да доближава съпругата си

Бракът на Амбър Хърд и Джони Деп май е на път да се разпадне, след като съдът издаде ограничителна заповед за Деп, според която той не може да се доближава до Хърд на повече от 91 метра.

Решението си магистратите взели след внесен сигнал на актрисата, че е била удряна от съпруга си, внесен от нея в съд в Лос Анджелис. Според информации на американски таблоиден сайт Деп я ударил с телефона си преди няколко дни. Съдът издаде ограничителна заповед за Деп, според която той не може да се доближава до Хърд на повече от 91 метра. В понеделник актрисата подаде молба за развод.

„През цялата ни връзка Джони упражняваше вербално и физическо насилие над мен”, е заявила Хърд под клетва. Актрисата е прибавила, че миналото на съпругът има доказателства за злоупотреби с алкохол и наркотици и се страхува от нрава му. 

Сайтът ТМЗ пък публикува снимка на Хърд с насинено дясно око, като според неговите източници Деп я е замерил със смартфона си миналата събота. Информацията на таблоида гласи, че актьорът е предложил пари на Хърд, за да си замълчи за инцидента, но вместо това в понеделник тя е подала молба за развод. 

След инцидента в събота обаче, Хърд е отказала да предяви обвинения срещу съпруга си. 

Джони и Амбър се ожениха през февруари 2015 г. Двамата се срещнаха за пръв път по време на снимките на филма „Дневникът на едно пиянде” през 2011 година.