Григор готви, Маша реди пъзел в Щатите


Григор Димитров и Мария Шарапова очевидно разполагат с доста свободно време. Двамата са във Флорида и почиват от натоварения тенис сезон с различни забавления. Броени дни след като руският секссимвол обяви в интервю, че иска да се научи да готви, Гришо се похвали, че сам е приготвил ястието си. Нашето момче дори се снима с купичка и лъжица, като уточни, че все пак е получил малко помощ, за да направи гозбата.

В същото време Маша пусна друго фото в социалната мрежа Туитър, на което се вижда, че реди огромен пъзел. Световната №2 в ранглистата разясни на приятелите си, че сглобява картина на Салвадор Дали.

Ваканцията на двамата най-вероятно ще продължи в Манила. Очаква се в края на месеца Шарапова да участва в демонстративен турнир във филипинската столица и е възможно българинът да я придружи.

Находчив нашенец намери начин да изкара някой лев, като пусна в сайт за продажби колело, за което твърди, че е било на Димитров. Началната цена на велосипеда е 1790 лв. На рамката му дори е изписано името на тенисиста. Преди време по същата схема се продаваше автомобил „Мерцедес“, който също е бил собственост на първия българин, пробил в десетката на световния тенис.


ПРЕСА

Тагове: Григор Маша Шарапова


facebook twitter принтирай изпрати | текст

Коментари (0)

CAPTCHA Image