Бат Сали живее в дворец като Лили Иванова: позлата, барок и "Версаче"

Депутатът от ДПС, заради който стотици дупничани и кюстендилци блокираха главния път към Гърция и Народното събрание в центъра на столицата живее като истински цар в центъра на Самоков. Изобилие от позлата, барок и "Версаче"  в дома на депутата от ДПС Александър Методиев - Бат Сали, който взриви Кюстендил и Дупница, след като стана депутат с гласовете от Турция. Къщата на народния представител е на самия вход на ромската махала в Самоков. На ул. "Искър" 13.Топлият цвят охра, в който е издържана сградата, особено я откроява на фона на останалите сиви и полусрутени домове в махалата.

Макар и боядисана в тъмен цвят, индикация за добър вкус на обитателите, е и желязната, доста стабилна входна врата с интересни орнаменти. Въпреки отправените заплахи от протестиращите срещу депутата вратата на дома му не е заключена.

"Къщата на Бат Сали е на видно място по разбираеми причини - при нас има неписано правило домовете на състоятелните роми, смятани за лидери и авторитети да се издигат на централни места - обяснява гидът пред "168 часа". - Това са хората, които държат ситуацията при възникване на конфликти между ромски кланове. Полиция и прокуратура тях търси за съдействие, помощ и съвети при овладяване на ситуацията".